SNARTUR INNOM IKEA FOR Å FÅ MER GLASSFLASKER OG KRUKKER

Det er lenge siden vi begynte å bytte ut plast med glass,

og IKEA har blitt en kjær venn når det gjelder oppbevaring av mat.

Faktisk så kjørte vi ut hit etter vi hadde hentet doterra varer i Sverige,

og gjort unna litt økoshopping.

Her kan du lese om Sverige turen i går.

Vi fant ut at vi like gjerne kunne kjøre innom IKEA

for å unna gjøre litt nødvendig shopping der og.

Var bare innom hjemme med det vi hadde kjøpt i Sverige,

og kastet oss inn i bilen med retning IKEA.


 

Vi var vel på IKEA  etter klokken ti fredag kveld,

og en skulle tro det var ganske tomt, men jeg måpte allerede på parkeringsplassen,

er det mulig at det kunne være så fullt.

Det var til og med like fullt i kassene som hvilken som helst ettermiddag eller lørdag.

Vi fikk med oss en stor tralle glassvarer, og så fornøyde med å endelig komme hjem.Da er det bare å fylle alle glass og flasker med godsaker.

(#hjem,#shopping,#ikea,#oppbevaring,#glass)

 

5 kommentarer

schegg.no

10.09.2016 kl.23:00

hvordan tror du de små krukkene vil gjøre seg med skjeggbalm? om prisen er rett med tanke på innkjøp og videresalg, så kunne jo det gått :) hva har du på alt dette? jeg og kjæresten har mye tørka såpp på norges glass :)

passion4therapy

11.09.2016 kl.18:28

schegg.no:
Hei på deg :). Jeg husker ikke helt hva de krukkene koster, men de er i 3 pk, og mener at de var veldig billige. De er morsomme krukker som sikkert kan brukes til skjeggbalm. Jeg så på noe av flasker/bokser du har kjøpt tidligere, og ser at du bruker noe gjennomsiktige flasker/bokser, og da kan sikkert bruke disse. Dessuten er det jo mye bedre å bruke glass i stedet for plast, da noen oljer kan reagere kjemisk med plast. Selv når jeg lager kremer etc, forsøker jeg som regel å bruke mørkt glass, da det er det aller beste når du bruker eteriske oljer, men det hender at jeg til for eksempel badesalt/fotbad etc så har jeg brukt de minste ikea krukkene. Det ser jo litt lekkert ut med for eksempel rosa himalaya salt med eteriske oljer etc på de krukkene. Ellers så bruker jeg de flaskene og krukkene til mye, alt fra juice og smoothie, til fermentert mat, jeg lager gjerne en grønn og rød dressing som holder seg i kjøleskapet en uke, så har jeg alt fra chiafrø, nøtter til at jeg lager sjokolade og andre godsaker jeg gir bort i gaver, og annet, så som du forstår bruker jeg all emballasjen til mye forskjellig :-). Å, er dere flinke til å plukke sopp?

schegg.no

11.09.2016 kl.22:24

Flinke og flinke, har noen plasser det kommer mye til tider litt avhengig av sesongen. Men har blitt sikkert 15-20 kg de to siste mnd. Men skal man ha utover høsten må man finne flere områder og plukke mye :)

Har finni en norsk nettside sunvita.no de selger brune og blå glasskrukker med skrulokk, og de vil jo passe. Men jeg tar nok noen av dem små med kanskje 100 eller 200 ml innhold og ser om det er noe vits eller om jeg skal spandere på med alubokser fra England :)

passion4therapy

11.09.2016 kl.23:16

schegg.no:
Jeg har også kjøpt en del av de glasskrukkene på sunvita, for jeg handler også brune glass sprayflasker der til mine hydrolater :).15-20 kilo...wow...ja, da er dere flinke!

schegg.no

12.09.2016 kl.00:00

Ser de har noen små 60ml krukker, de kan være grei størrelse ellers er det 120ml det kan jo gå det også.

Vi skal ut å hente mer til helga. Da er det trakt kantareller vi skal hente og litt annet :)

Skriv en ny kommentar

passion4therapy

passion4therapy

53, Oppegård

Passion4therapy er en koselig klinikk som nettopp har åpnet på Greverud i Oppegård kommune. Den ligger ca 20 minutter med bil fra Oslo sentrum, og ligger rett ved tog stasjonen. Her får du hjelp med vond rygg, nakke og skuldre gjennom ulik form for massasje. Vi har også hudpleie med Guinot sine produkter.

Kategorier

Arkiv

hits