UTVIDET DOTERRA TILBUD TIL 15. APRIL

I mars hadde doTERRA et fantastisk tilbud, og nå har de utvidet det til 15. april.

Om du melder deg inn i doTERRA gjennom meg og kjøper familiepakken som du kan lese mer om her og her, så får du også den eteriske oljen blue tansy til en verdi av 1450 kroner med på kjøpet, og den kan du lese mer om her.

31.mars så startet jeg også en bootcamp på nett om eteriske oljer for kvinner, det er en skriftlig bootcamp som foregår inne i en hemmelig facebook gruppe.

Jeg har allerede lagt ut 45 innlegg, og de som er med på bootcampen bidrar til at det er ekstra koselig å skrive denne.

Om du melder deg inn gjennom meg og kjøper familiepakken, så får du selvsagt også tilgang til denne bootcampen helt GRATIS som holder på til påske.

 

Om du melder deg inn i doTERRA gjennom meg, så kommer du til et av doTERRA sitt mest kunnskapsrike team i Norge, når det kommer til eteriske oljer.
Jeg selv har brukt eteriske oljer, er naturmedisinsk aromaterapeut, studert hele tiden også etter endt utdannelse, har jobbet med og undervist rundt om kring i verden i ca 30 år.

Jeg er også så heldig og er så utrolig takknemlig som har fått oppleve disse magiske oljene i så mange år.
Jeg har skrevet ned de fleste personlige erfaringer gjennom alle disse årene, alt fra hva jeg brukte i min egen graviditet, til små barn, hvilke oljer jeg har brukt før, under og etter min sønns hjerteoperasjon, hva jeg selv har brukt under alt fra jobb som trener i zumba, step, aerobic og spinning, i forbindelse med maratonløp, dans og kampsport, både kickboksing og kali sikaran, i jobben som både naturmedisiner, terapeut, helse og livsstils coach, lærer, skribent av undervisningsmateriell og annet, foredragsholder, og ikke minst hva jeg bruker i forbindelse med min sønn sin uttalte ME sykdom, og i livets ulike dager og perioder som kommer i alle farger.
Jeg deler så gjerne av min kunnskap med deg som ønsker å melde deg inn i doTERRA gjennom meg, og her kan du lese et innlegg om hvorfor velge meg som doTERRA mentor.
Så her er det bare å ta kontakt for å melde seg inn, eller om du ønsker mer informasjon.
Du kan kontakte meg melding via passion4therapy sin facebookside, eller skrive mail til [email protected]