GRATIS NETT BOOTCAMP OM KVINNER OG ETERISKE OLJER

Om du melder deg inn i doTERRA nå i mars og kjøper familiepakken, så kan du få bli med på en gratis nettbootcamp om eteriske oljer og kvinner fra 31/3 2019, og den varer i 15 dager.

Det er en helt perfekt måned å melde seg inn i doTERRA gjennom meg nå i mars, om du kjøper familiepakken som er et meget godt tilbud i seg selv, så får du også nå i mars en gratis blue tansy olje av verdien 1450 kroner.

Dette tilbudet topper altså jeg med en gratis nettbootcamp som varer i 15 dager.

Du kan lese mer om mars tilbudet til doterra her, og produktene som er i familiepakken her.

Jeg har også skrevet et innlegg om blue tansy som du kan lese her.

Jeg skrev  tidligere at bootcampen begynte 1. april, men jeg sitter og jobber med bootcampen nå, og jeg har så utrolig mye jeg ønsker å dele med deg når det gjelder eteriske oljer og kvinner, så jeg begynner like så godt søndag 31. mars, for å kommer vi i gang, også får vi en dag ekstra.

I denne bootcampen kommer det mye nyttig info om kvinner og eteriske oljer og massevis av oppskrifter, både til påføring, i bad, fotbad og annet.

Jeg kommer til å skrive om alt fra hormonelle utfordringer, PMS, menstruasjonsplager til stress, hemorroider og utbrenthet, litt avhengig av hva dere aller helst ønsker at jeg skal skrive om.

Så det er bare å komme med forslag om hva du ønsker jeg skal skrive om.

Jeg har blant annet tidligere undervist ferdig utdannede aromaterapeuter i dette emnet, og jeg har massevis av oppskrifter du kan få.

Du kan lese innleggene når det passer deg, og de blir stående som et oppslag for deg som er i mitt doterra team.

Jeg gleder meg veldig til å dele denne bootcampen med deg.

 

Om du melder deg inn i doTERRA gjennom meg, så kommer du til et av doTERRA sitt mest kunnskapsrike team i Norge, når det kommer til eteriske oljer.
Jeg selv har brukt eteriske oljer, er naturmedisinsk aromaterapeut, studert hele tiden også etter endt utdannelse, har jobbet med og undervist rundt om kring i verden i ca 30 år.


Jeg er også så heldig og er så utrolig takknemlig som har fått oppleve disse magiske oljene i så mange år.
Jeg har skrevet ned de fleste personlige erfaringer gjennom alle disse årene, alt fra hva jeg brukte i min egen graviditet, til små barn, hvilke oljer jeg har brukt før, under og etter min sønns hjerteoperasjon, hva jeg selv har brukt under alt fra jobb som trener i zumba, step, aerobic og spinning, i forbindelse med maratonløp, dans og kampsport, både kickboksing og kali sikaran, i jobben som både naturmedisiner, terapeut, helse og livsstils coach, lærer, skribent av undervisningsmateriell og annet, foredragsholder, og ikke minst hva jeg bruker i forbindelse med min sønn sin uttalte ME sykdom, og i livets ulike dager og perioder som kommer i alle farger.
Jeg deler så gjerne av min kunnskap med deg som ønsker å melde deg inn i doTERRA gjennom meg, og her kan du lese et innlegg om hvorfor velge meg som doTERRA mentor.

Så her er det bare å ta kontakt for å melde seg inn, eller om du ønsker mer informasjon.
Du kan kontakte meg melding via passion4therapy sin facebookside, eller skrive mail til [email protected]

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg