METTE, HVA BRUKER DU ETERISKE OLJER TIL

I det siste har jeg fått så utrolig mange spørsmål om hva jeg bruker oljer til.
Jeg bruker vel på en måte eteriske oljer til nesten ALT.
Jeg bruker eteriske oljer aller mest som forebyggende medisin, og det har jeg gjort i snart 30 år.

Det er en ting jeg ikke har en olje for:


For å si det sånn, så finner du ikke paracet i vårt  medisinskap, men jeg så heldig at jeg selv aldri har hatt behov for det, i vårt medisinskap står det eteriske oljer, hydrolat og noe plaster.


De har vi i medisinskapet til små hverdagsplager som kan oppstå, alt fra skrubbsår, små kutt, neseblod, brannsår, solbrenthet, insektstikk, holde insekter unna, kviser, blemmer, forstuing og jeg kunne fortsette.
Siden jeg tidligere jobbet med trening, og det ble til sammen med jobb og egentrening stort sett mer enn 20 timer i uken, så brukte jeg selvsagt eteriske oljer for ulike idrettsplager/skader.
Det kunne være alt fra blåmerker og hevelser , meget vonde muskler etter maratonløp, alt fra støle og vonde muskler til småbetennelser etter kickboksing.


Selv om jeg ga meg som jobb som trener rundt femti, så liker jeg fortsatt å være aktiv, og bruker eteriske oljer før og etter fysisk aktivitet.
Jeg bruker eteriske oljer daglig i min hudpleie, alt fra å rengjøre huden, scrub til ansikt og bodylotion.
Har eteriske oljer i dusjgele, shampoo og balsam.


Vasker alltid hus med eteriske oljer, og bruker ulike oljer til ulike rom, og litt etter mitt eget humør også.
Eller om jeg føler noe negativ energi, og vil for eksempel rydde ut litt stillestående og negativ energi.


Jeg bruker eteriske oljer forebyggende for forkjølelse og influensa, tidligere var jeg veldig plaget med luftveisinfeksjoner og hostet vel mer eller mindre fra september til april, det kommer så klart også av at jeg ikke trener så mye, og ikke bryter ned immunforsvaret like mye som før, men jeg er ikke vil om at regelmessig bruk av eteriske oljer gjør sitt, for jeg husker ikke sist jeg hadde influensa eller forkjølelse, og jeg jobber så tett på mennesker som terapeut og jeg er like forundret hver gang det går runder med influensa og så mange rundt meg er syke.


Det jeg faktisk bruker eteriske oljer mest for er nok emosjonelt, for jeg elsker å inhalere eteriske oljer, og de får meg til å være enda mer forelsket i livet, og i tøffe tider, så henter jeg styrke og mot gjennom mine vakre små engler av ren solkraft.
Bare det å sitte å jobbe i et rom med diffuseren på er for meg magisk, jeg kjenner meg sterk og målbevisst, mer læresugen, mer ydmyk og ikke minst takknemlig og energirik.


Mitt lange kjærlighetsforhold til eteriske oljer er magisk, og jeg bare elsker dem.
Så jeg bruker vel mest eteriske oljer forebyggende og at de bidrar til at livet mitt blir så bra som mulig.
Jeg bruker eteriske oljer for å hjertet til å synge og de bidrar til at jeg kan lage flest mulig stunder av deilig lykke.
Eteriske oljer gjør at jeg føler meg mer levende.
De gjør at jeg tør å gå løs på store prosjekter, jobb eller privat, at jeg tør å sette store drømmer på min visionboard, holder meg positiv og optimistisk.
Jeg bruker eteriske oljer for motivasjon, til å finne min egen gudinne kraft og ikke minst bidra til at jeg er mer kreativ.
Det er så mye lettere å være kreativ når jeg bruker eteriske oljer daglig.
Det er deilig å bruke eteriske oljer når jeg er fysisk, emosjonelt eller mentalt sliten.
Bruker dem til å klarne hjernen, holde hodet klart og fokusert.

Om du ikke bruker eteriske oljer og er nysgjerrig og har lyst til å ta dem inn i livet ditt, så vil jeg gjerne hjelpe deg til hvordan du kan bruke dem i ditt liv.

Om du melder deg inn i doterra gjennom meg, så kommer du til et av doterra sitt mest kunnskapsrike team når det kommer til eteriske oljer.
Jeg selv har brukt eteriske oljer, er naturmedisinsk aromaterapeut, studert hele tiden også etter endt utdannelse, har jobbet med og undervist rundt om kring i verden i ca 30 år.
Jeg er også så heldig og er så utrolig takknemlig som har fått oppleve disse magiske oljene i så mange år.
Jeg har skrevet ned de fleste personlige erfaringer gjennom alle disse årene, alt fra hva jeg brukte i min egen graviditet, til små barn, hvilke oljer jeg har brukt før, under og etter min sønns hjerteoperasjon, hva jeg selv har brukt under alt fra jobb som trener i zumba, step, aerobic og spinning, i forbindelse med maratonløp, dans og kampsport, både kickboksing og kali sikaran, i jobben som både naturmedisiner, terapeut, helsecoach, lærer, skribent av undervisningsmateriell og annet, foredragsholder, og ikke minst hva jeg bruker i forbindelse med min sønn sin uttalte ME sykdom, og i livets ulike dager og perioder som kommer i alle farger.
Jeg deler så gjerne av min kunnskap med deg som ønsker å melde deg inn i doterra gjennom meg, og her kan du lese et innlegg om hvorfor velge meg som doterra mentor.
Ta kontakt med meg (Mette) på melding hos passion4therapy sin facebookside, så kan vi avtale telefonmøte/møte, eller send en mail til [email protected]

 

Her i Norge har doTERRA et fantastisk mars TILBUD om du kjøper DEN NORSKE FAMILIE PAKKEN.

Om du melder deg inn i doTERRA gjennom meg, og kjøper den norske familie pakken som i seg selv alltid er et godt tilbud, får du nå i mars den helt magiske BLUE TANSY-MAROKKANSK KAMILLE olje HELT GRATIS på kjøpet.
Blue tansy i seg selv er verdt ca 1450 kroner.

Du kan lese mer om denne oljen her.
Det er en spennende olje som har unike antihistamin egenskaper og meget nyttig når det kommer til allergi, den er antiinflammatorisk og antioksidant, en olje jeg selv har brukt mye når det kommer til vonde muskler etter maratonløp og annen hard trening.
Den er fin til ømme og vonde ledd i forbindelse med leddgikt.
Blue tansy er også mye brukt i hudpleie for sine helende egenskaper, og er nyttig mot blant annet utslett, kløe, akne og eksem.
Den er har soppdrepende egenskaper, og fin i blanding mot sopp på hud og negl.

Den norske familie pakken består av et bredt utvalg av fantastiske oljer som dekker de fleste behov innen daglig pleie og hverdagsproblemer.
Her kan du lese om de ulike oljene i familiepakken.

Det er enkelt oljene SITRON, LAVENDEL, PEPPERMYNTE, FRANKINCENSE, APPELSIN, ROSMARIN, OREGANO
Oljeblandingene ON GUARD og ZENGEST(DIGESTZEN)
1 PETAL DIFFUSER, FRAKSJONERT KOKOS OLJE og TOMME VEGETABILSKE KAPSLER.
Kjøper du NORWAY FAMILY ESSENTIAL ENROLLMENT KIT (bor i Norge) HOME ESSENTIAL ENROLLMENT KIT (bor i andre land),
vil disse FAMILY KIT koste deg ca halvparten (50%)
av hva du ville betalt for produktene enkeltvis og til utsalgspris.
DoTERRA selger familiepakken til ca 2800 (avhengig av dagens eurokurs) og det er inkludert innmeldingsavgift, moms og frakt.
Bare denne måneden i tillegg GRATIS BLUE TANSY i Norge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg